Havelsan Diyalog

by Fahrettin Ay | Haz 04, 2021
16 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 15:30'da çevrimiçi gerçekleşecek oknuşmaya ilgilenen herkes davetlidir.
Havelsan Bilgi ve İletişim Teknolojileri Genel Müdür Yardımcılığı çatısında yürütülen çalışmaları ve kullanılan teknolojileri tanıtmak üzere 16 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 15:30'da bir konuşma gerçekleştirilecektir.

Konuşma aşağıdaki bağlantı üzerinden çevrimiçi gerçekleştirilecek olup tercihen chrome tarayıcı kullanılması önerilmektedir.

Havelsan Diyalog