inzva Doktora Burs Programı

by Elif Yağmur Aksu | Kas 09, 2020
15 Kasım Pazar gününe kadar başvuruların alınacağı burs programı hakkında detaylı bilgi almak için lütfen tıklayınız.

inzva, toplam 10 yarışmadan oluşan "Algorithm Competition League (ACL)" adlı uzun süreli bir programlama yarışması düzenliyor. Her yarışma 2 saat sürecek ve katılımcılar bu süre içerisinde 5 farklı problemi çözmeye çalışacaklar.

Yarışma 6 Şubat 2021 - 12 Haziran 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek. İlgilenen herkes aşağıdaki bağlantıdan 3 Şubat 19: 00'a kadar yarışmaya kayıt olabilir.

inzva Algorithm Yarışma Ligi

İTÜ Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi

bf-hakkimizda
İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği eğitimi, 1980 yılında Elektrik-Elektronik Fakültesi bünyesinde kurulan Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ile başlamıştır. Çağın gereklerine daha uygun bir eğitim verebilmek amacıyla, 1997 yılında Bilgisayar Mühendisliği aynı fakültenin bir bölümü olarak yeniden yapılanmıştır. 2010 yılında Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi'nin kurulmasıyla ilgili program ve bölümler yeni fakülteye aktarılmıştır. Fakültemizin tarihçesi için tıklayınız.

• İTÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü web sayfası için tıklayınız.
  • İTÜ Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği Bölümü web sayfası için tıklayınız