inzva Doktora Burs Programı

by Elif Yağmur Aksu | Kas 09, 2020
15 Kasım Pazar gününe kadar başvuruların alınacağı burs programı hakkında detaylı bilgi almak için lütfen tıklayınız.

inzva, toplam 10 yarışmadan oluşan "Algorithm Competition League (ACL)" adlı uzun süreli bir programlama yarışması düzenliyor. Her yarışma 2 saat sürecek ve katılımcılar bu süre içerisinde 5 farklı problemi çözmeye çalışacaklar.

Yarışma 6 Şubat 2021 - 12 Haziran 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek. İlgilenen herkes aşağıdaki bağlantıdan 3 Şubat 19: 00'a kadar yarışmaya kayıt olabilir.

inzva Algorithm Yarışma Ligi