Bilgisayar Mühendisliği Yüksek Lisans ve Doktora programlarına bu dönem kabul alan ya da birinci doneminde ve henüz danışman ataması yapılmamış öğrencilerin  kayıtlardan önce mutlaka lisansüstü danışman bildirim formunu danışmanlarıyla birlikte doldurup gradbbf@gmail.com adresine CC'ye hatice.kose@itu.edu.tr adresini ekleyerek göndermelerini rica ediyoruz.

Ders kayıtları danışmanınız tarafından yapılacaktır.

Herhangi bir nedenle danışman ataması kayıtlara yetişmeyen öğrencilerin kayıtları ve add/drop işlemleri lisansüstü programları koordinatörü Prof. Dr. Hatice Köse ile zoom üzerinden yapılacaktır. Bilimsel hazırlık derslerinin kayıtları da aynı toplantılarda yapılacaktır. Ders planlarınızı danışmanlarınızla birlikte oluşturmanızı tavsiye ediyoruz.

Bilimsel hazırlık kayıtları için bilimsel hazırlık kayıt formunu (dönem bazında) doldurduktan sonra Prof.Dr. Hatice Köse’den imza alınması gerekmektedir. Formların daha sonra ilgili kişiye iletilmesi gerekmektedir. (İletilecek adres daha sonra duyurulacaktır.)

Bilimsel hazırlık öğrencilerinin imza alması için bir zoom toplantısı düzenlenecektir.

Bilimsel hazırlık derslerinden muafiyet için önce derslere kaydolup sonra muafiyet için gerekli evrak ve dilekçenin enstitüye mail ile (lee@itu.edu.tr) iletilmesi gerekmektedir.

Bu dönem açılan derslere aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz;
2021-2022 Güz Dönemi Ders Programları

Almanız gereken bilimsel hazırlık derslerine aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz;
Bilgisayar Mühendisliği Lisansüstü Programları Genel Bilgiler

Derslerden muafiyet için daha sonra başvuruda bulunabilirsiniz.