Seminer: "AI in Finance" by Prof. Dr. Alp Üstündağ

by Fahrettin Ay | Tem 12, 2021
Seminer 14 Temmuz Çarşamba günü saat 16:00'da çevrimiçi gerçekleşecektir.
İTÜ Yapay Zeka ve Veri Bilimi Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin düzenlediği Yapay Zeka Seminer Dizisinde 14 Temmuz Çarşamba günü saat 16:00'da Prof. Dr. Alp Üstündağ "AI in Finance" başlıklı bir seminer verecek.

Çevrimiçi gerçekleşecek seminere katılmak için aşağıdaki bağlantı üzerinden kayıt olabilirsiniz.

İTÜ-AI Seminer Serisi

ai_seminar_series__14july2021