ITU PIMI LAB Açık Pozisyonlar

by Fahrettin Ay | Haz 27, 2021
Dr. Öğr. Üyesi İlkay Öksüz projede çalışacak doktora sonrası araştırmacı ve doktora öğrencileri arıyor.
Fakültemizin üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi İlkay Öksüz, araştırma projede çalışacak doktora sonrası araştırmacı ve doktora öğrencileri arıyor.

Deep Learning for Medical Image Reconstruction projesinde çalışması planlanan doktora sonrası araştırmacı için 2 yıl boyunca aylık 6000 TL burs ödemesi yapılacaktır.

Deep Learning for End-to End Image Analysis projesinde çalışacak doktora öğrencisi için 4 yıl boyunca aylık 4500 TL burs ödemesi yapılacaktır.

Açık pozisyonlar hakkında detaylı bilgi almak için lütfen aşağıdaki bağlantıyı takip ediniz.

ITU PIMI Lab. Açık Pozisyonlar

İTÜ Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi

bf-hakkimizda
İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği eğitimi, 1980 yılında Elektrik-Elektronik Fakültesi bünyesinde kurulan Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ile başlamıştır. Çağın gereklerine daha uygun bir eğitim verebilmek amacıyla, 1997 yılında Bilgisayar Mühendisliği aynı fakültenin bir bölümü olarak yeniden yapılanmıştır. 2010 yılında Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi'nin kurulmasıyla ilgili program ve bölümler yeni fakülteye aktarılmıştır. Fakültemizin tarihçesi için tıklayınız.

• İTÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü web sayfası için tıklayınız.
  • İTÜ Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği Bölümü web sayfası için tıklayınız