Lisansüstü Ders Saydırma ve Muafiyet İşlemleri

by Barış Darcan | Mar 11, 2021
Lisansüstü programlarda okuyan öğrenciler aşağıdaki bağlantıda yer alan yönergeleri takip ederek dilekçe ve detaylı ders formlarıyla (syllabus) ders saydırma işlemleri için Lisansüstü Eğitim Enstitüsüne başvuruda bulunabilirler.

Lisansüstü programlarda okuyan öğrenciler aşağıdaki bağlantıda yer alan yönergeleri takip ederek dilekçe ve detaylı ders formlarıyla (syllabus) ders saydırma işlemleri için Lisansüstü Eğitim Enstitüsüne başvuruda bulunabilirler.

Ders Saydırma ve Muafiyet Talepleri