Procedure for 2020-2021 Spring Course Enrollment Requests

by Barış Darcan | Şub 26, 2021
This year we will be collecting your course enrollment requests via email. Please follow the procedure in this announcement and read the details in this document.

Dear students,

This year we will be collecting your course enrollment requests via email. Please follow the procedure in this announcement and read the details in this document.

For each course you request to be enrolled to, fill a separate form in this link. (you can send all forms with a single email).

Deliver the form to the Faculty of Computer and Informatics Engineering Student Affairs Office via e-mail before 3 March 12.00(mid-day).

E-mail your enrollment request by using your “@itu.edu.tr” account. Email to bbf@itu.edu.tr with subject line beginning with [Enrollment] prefix.

Agenda:

• 27 February, 09.30: Beginning of the applications