Nis 2019
İTÜ Blockchain Kulübü Chain Talk Konuşma Serisi: "Blockchain'i Sektörden Öğrenin" by Yiğit Polat

Başlık
:
"Blockchain'i Sektörden Öğrenin" (3)
Konuşmacı : Yiğit Polat, IBM Türkiye
Tarih : 16 Nisan 2019 (Salı)
Saat : 18:00
Yer : Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi, Oda: 2106

Etkinliğe katılmak için lütfen kayıt formunu doldurunuz.

Seminer Konusu:

Türkiye'de kurumsal tarafta blockchain ile ilgili çalışmalar, Türkiye’nin bu konuda neler yaptığı ve dünyadaki yeri, konuşmacının blockchain konusunda yaptığı çalışmalar ve blockchain teknolojisinin teknik boyutu konuşulacaktır.

Kısa Biyografi:

Yiğit Polat, Özyeğin Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü mezunudur. Üniversite eğitiminin bir kısmını Macaristan Debreceni Egyetem Üniversitesi'nde değişim öğrenci olarak geçirmiştir.  Asseco South Eastern Europe ve Borusan Mannesmann firmalarında staj yapmıştır. Mezun olduktan sonrada kariyerine TEB Bankasında Yazılım Geliştirme Uzmanı olarak başlamıştır. 2018 yılından beri ise IBM’de çalışmaktadır. IBM ekibinde Hyperledger (açık kaynaklı blockchain teknolojileri) projesinde yer almaktadır.